Disclaimer

Bon Reveil geeft zorgvuldige samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van Bon Reveil geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt Bon Reveil geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina's van de site van Bon Reveil kunnen links naar (niet-commerci´┐Żle) instellingen en organisaties zijn opgenomen.

Bon Reveil is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van Bon Reveil is geheel vrijblijvend. Bon Reveil aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van Bon Reveil. Daarnaast behoudt Bon Reveil zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.

Haagstraat 33, Reijmerstok
Tel. 06 - 462 366 37
info@bon-reveil.nl

Free Wifi  Free Wifi