Disclaimer

Bon Reveil Vakantiewoningen geeft zorgvuldige samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina's van Bon Reveil Vakantiewoningen geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt Bon Reveil Vakantiewoningen geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina's van de site van Bon Reveil Vakantiewoningen kunnen links naar (niet-commerci´┐Żle) instellingen en organisaties zijn opgenomen.

Bon Reveil Vakantiewoningen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van Bon Reveil Vakantiewoningen is geheel vrijblijvend. Bon Reveil Vakantiewoningen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van Bon Reveil Vakantiewoningen. Daarnaast behoudt Bon Reveil Vakantiewoningen zich uitdrukkelijk het recht voor als bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb.1999, 303), voor zover deze wet niet anders bepaalt.

Haagstraat 33, Reijmerstok
Tel. 06 - 462 366 37
info@bon-reveil.nl

Free Wifi  Free Wifi